چند پرسش در مورد کمرا

کم‌کم «کمرا» برای ایرانی‎‌ها نامی آشنا می‌شود. این نام از وقتی بیمارستان چشم پزشکی نور پیش قدم شد و مانند موارد دیگر، آخرین فناوری درمان پیرچشمی را در اختیار مردم عزیزمان قرار داد، دهان به دهان میان هموطنان گشت و حالا خیلی‌ها نام کمرا را شنیده‌اند.
کمرا عملی است که با بهره‌گیری از لیزر فمتوسکند انجام می‌شود و در حقیقت می‌توان آن را آخرین تکنولوژی برای غلبه بر پیرچشمی نام نهاد.
با افزوده شدن بر متقاضیان این عمل، سؤال‌هایی هم در این زمینه مطرح می‌شود که در این فرصت بد ندیدیم شما را با برخی از آنها و پاسخ‌های‌شان آشنا کنیم، شاید شما یا یکی از اقوام و دوستان با این پرسش‌ها مواجه شده باشید.


کسی که قبلاً چشمش را لیزیک کرده می‌تواند کاندید کمرا باشد؟
بله می‌تواند. بسیاری از متقاضیان کمرا، در سال‌های پیس با انجام جراحی عیوب انکساری(لیزیک، لازک و PRK) از عینک بی‌نیاز شده‌اند اما با رسیدن به سن بروز پیرچشمی، برای دید نزدیک به عینک مطالعه وابسته شده‌اند. این گروه باید بدانند انجام پیشین اعمالی مانند لیزیک مانعی برای جراحی کمرا نیست.


آیا با انجام لیزیک به تنهایی، امکان غلبه بر پیرچشمی وجود دارد؟
خیر. اعمال جراحی اصلاح عیوب انکساری نمی‌تواند مانع از بروز پیرچشمی شود.


با گذر زمان نیازی به تعویض کمرا هست؟
خیر. کمرا از سازگارترین پلیمرهای زیستی تهیه شده و کارگذاری آن با هدف حضور همیشگی در قرنیه است و نیازی به تعویض نخواهد داشت.


آیا کمرا توسط دیگران قابل مشاهده است؟
طراحی کمرا به شکلی می‌باشد که در مرکز چشم قرار می‌گیرد و هم‌رنگ بودن آن با تیرگی مردمک سبب می‌شود که در شرایط روزمره و فواصل معمول، غیر قابل تشخیص باشد.


جراحی کمرا نیاز به بیهوشی دارد؟
خیر. جراحی کارگذاری کمرا با قطره بی‌حس کننده موضعی انجام شده و طی جراحی کوچک‌ترین دردی حس نخواهید کرد. 


عمل کمرا چه مدت طول می‌کشد؟
زمان این جراحی حدود 15 تا 20 دقیقه است و پس از اتمام عمل، می‌توانید بیمارستان را ترک کنید.
در شماره‌های بعدی خبرنامه شما را بیشتر با این عمل جراحی که می‌تواند عینک را از زندگی روزمره افراد بالای 40 سال حذف کند، آشنا خواهیم کرد.
 
  


می پسندم 13 +